Victor Enescu

Victor Cătălin Enescu

Informaţii personale
Data naşterii: 11 decembrie 1974
Locul nașterii: București

Informaţii de contact
tel: +40745775599
e-mail: victor@enescu.eu

Experienţă
Din anul 1999, membru al Baroului Bucureşti şi membru al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, actualmente partenerul coordonator al S.C.P.A. Enescu și Enescu. Experienţă de peste 15 ani în segmentul de business al serviciilor juridice, activ implicat în numeroase proiecte cu implicaţii financiare de anvergură. A reprezentat și reprezintă cu succes interesele clienţilor în domenii precum dreptul penal, dreptul comercial, exproprieri, lichidări, achiziții și fuziuni, proiecte de infrastructură, executări silite, etc., prin abordarea unei viziuni multidisciplinare, orientată spre simplificarea problemelor şi oferirea de soluţii practice rapide. A fost și este implicat în numeroase litigii în contradictoriu cu instituţii publice și în proceduri de expropriere pentru utilitate publică.

Educaţie şi formare
2000: Curs postuniversitar de Drept constituțional și instituții politice organizat de Facultatea de Drept a Universității București.
1988: Licențiat al Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Lista lucrărilor ştiinţifice, articolelor şi cărţilor publicate

Cărţi publicate
Prolegomene privind administrarea şi expertizarea probelor multimedia, coautor Doru Ioan Cristescu, Ed. Solness, Timişoara, 2013.

Articole
Puncte de vedere privind administrarea și expertizarea probelor multimedia, Doru Ioan CRISTESCU, Victor Cătălin ENESCU, 4 martie 2014, JURIDICE.ro.
Sesizarea organelor de urmărire penală prin constatarea infracțiunii flagrante în cazul infracțiunilor contra securității naționale și actelor de terorism. Elemente de tactică criminalistică, Doru Ioan CRISTESCU, Victor Cătălin ENESCU, 10 martie 2014, JURIDICE.ro.