Valentin Constantinof


Informații de contact
Tel.: 0040 31 432 88 00
Fax: 0040 31 432 88 01
E-mail: valentin.constantinof@constantinof.ro

Valentin Constantinof este avocatul coordonator al societății noastre.

El oferă asistență juridică de succes și reprezentare atât în fața instanțelor de judecată, cât și a curților de arbitraj, pentru clienții locali și internaționali, într-o gamă largă de cazuri complexe.

Valentin are o vastă experiență profesională în domeniul dreptului civil și societar, în domeniul imobiliar, al procedurilor de insolvență și reorganizare a societăților, al achizițiilor publice, dar și în proiecte din domeniul energiei, în domeniul jocurilor de noroc, în revendicarea unor importante bunuri confiscate de stat în perioada comunistă și o carieră de succes în soluționarea litigiilor.

Străduindu-se la fiecare nivel al interacțiunilor sale cu clienții pentru a dezvolta relații bazate pe încredere și respect reciproc, Valentin acționează întotdeauna la cele mai înalte standarde profesionale pentru a oferi acestora resursele juridice care răspund cel mai bine nevoilor lor specifice.

Valentin a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București în anul 1999 și este membru al Baroului din București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Vorbește fluent engleză


:: Valentin Constantinof este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Speaker la dezbaterile Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Interviu JURIDICE.ro: Valentin Constantinof: [Despre avocatură cu echipă foarte puternică, nu neapărat mare]


Ultima actualizare a acestei pagini: 1 august 2022