Tudor Bonifate

Tudor Bonifate este Avocat în cadrul departamentului de Litigii & Arbitraje al Țuca Zbârcea și Asociații, fiind implicat până acum în dispute de drept administrativ, drept civil, dreptul muncii și dreptul proprietății intelectuale. De asemenea, el și-a adus contribuția și la unele proiecte majore de achiziții publice, concesiuni și parteneriat public-privat ale firmei, atât în calitate de student practicant, cât și, ulterior absolvirii Facultății de Drept, în calitate de avocat al Țuca Zbârcea & Asociații.

Pe plan academic, Tudor Bonifate publică frecvent articole de specialitate în reviste juridice de prestigiu din România, preocuparea sa constantă fiind dreptul public. Mai mult, el este invitat adesea la conferințe din materia al dreptului urbanismului, în cadrul cărora se abordează subiecte importante pentru evoluția normativă din România.

Tudor a absolvit studiile de licență la Facultatea de Drept a Universității din București, în calitate de șef de promoție. În prezent este masterand în cadrul aceleiași instituții, la specializarea Achiziții publice, concesiuni, parteneriat public-privat.

Vorbește fluent engleză și franceză.