Simina Popescu


Simina Popescu

Contact
Tel: +40729222007
Email: spopescu@lddp.ro

Simina Cristiana Popescueste specializata in asigurarea de asistenta juridica si reprezentare in cadrul litigiilor de contencios administrativ, achizitii publice, drept civil, drept societar. De asemenea, are experienta in acordarea de asistenta juridica si reprezentare in cadrul litigiilor in domeniul procedurilor de insolventa.

Acorda consultanta juridica operatorilor economici ofertanti în cadrul diverselor proceduri de achizitie publica in legatura cu formularea contestatiilor si apararilor in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, asigurand asistenta juridica si reprezentarea acestora pe parcursul solutionarii contestatiilor, precum si in fata instantelor de judecata in etapele de solutionare a plangerilor.
Simina are o vasta experienta in acordarea de consultanta in legatura cu probleme de drept civil, drept societar, contencios administrativ, procedura insolventei, protectia consumatorilor, precum si in ceea ce priveste diferendele referitoare la contracte intre profesionisti, elaborarea si incheierea acestui tip de contracte.

Pe parcursul activitatii sale, Simina a fost implicata atat in litigii importante in fata instantelor nationale, cat si in proceduri de negociere cu privire la incheierea unor tranzactii complexe.

Vorbeste limba engleza si are cunostinte de baza ale limbilor spaniola si franceza.