Avocați, Drept civil


Sergiu Gîdei

Sergiu Gidei

Sergiu Gîdei (n. 21 octombrie 1981) a absolvit Facultatea de Drept în anul 2003 şi studiile de masterat, cu specializarea Dreptul Afacerilor, în cadrul Facultăţii de Drept Universitatea Bucureşti în anul 2004.

Sergiu este specializat în drept civil, fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar, energie și resurse naturale, dreptul mediului înconjurător, telecomunicații, protecția consumatorului, dreptul muncii și implementarea structurilor internaționale fiscale.

Sergiu a asistat clienţi internaţionali şi locali în numeroase proiecte de fuziuni şi achiziţii. Experiența sa profesională include acordarea de asistență juridică în cadrul unei arii extinse de tranzacții, cum ar fi realizarea auditului juridic, atât de partea vânzătorului, cât și de partea cumpărătorului, precum și asistarea cu succes a clienților în timpul negocierilor și  încheierii a diferite tranzacții în domeniul bunurilor de larg consum, precum și în domeniul imobiliar, al asigurărilor, telecomunicațiilor, logisticii, bunuri industriale, domeniul farmaceutic și servicii de sănătate, precum și comerț electronic.

Activitatea desfășurată de Sergiu se concentrează de asemenea pe proiecte de restructurări de grup (inclusiv fuziuni/divizări), implementarea structurilor internaționale fiscale pentru societăți active în industria alimentară, a bunurilor de larg consum și IT. Sergiu a fost implicat în mod activ în numeroase proiecte imobiliare, precum și în redactarea/revizuirea de contracte în diferite domenii (ex. industria alimentară, logistică, industria bunurilor de larg consum, IT, telecomunicații, piaţa produselor petrolifere şi a gazelor naturale, jocuri de noroc, etc.).