Șerban Dumitrescu


Serban Dumitrescu

Șerban Dumitrescu este avocat în cadrul departamentului de litigii al bpv Grigorescu Ștefănică, implicat preponderent în litigii administrative și comerciale. Activitatea sa în drept administrativ se axează pe aspecte specifice sectorului public, cadrul de reglementare, achiziții publice și transport, fiind implicat în probleme diverse, de la aspecte preliminare legate de obținerea autorizațiilor, licențelor, permiselor și aprobărilor până la reprezentarea în instanță în litigii legate de licitații, contracte publice, urbanism.

Șerban are experiență în rezolvarea cazurilor de drept comercial cu privire la valabilitatea contractelor, recuperarea de creanțe, conflicte comerciale și solicitarea de daune. Activitatea sa include, de asemenea, acordarea de consultanță clienților cu privire la drepturi de proprietate intelectuală.

Șerban a reprezentat cu succes o primărie importantă într-un litigiu în valoare de 200 milioane euro generat de rezilierea contractului și aprobarea planurilor urbanistice.

Studii
Universitatea București, Facultatea de Drept, Licențiat în drept
Universitatea București, Facultatea de Filozofie, Licențiat în filozofie

Afilieri
Baroul București

Limbi
Romana, engleza

Articole publicate
“Piața terenurilor agricole: noi pași spre blocaj”, Capital, 26 mai 2014, coautor;
“Piața funciară la un pas de blocaj”, Contributors, 20 noiembrie 2013.