Remus Borza


Remus Borza

S-a născut în 1973, pe 12 ianuarie, în localitatea Copalnic-Mănăștur. Este ceea ce mulți ar numi ”un băiat de la țară”, născut și crescut în Maramureșul istoric, care acum mulți ani a decis să plece în lume cu câțiva lei în buzunar și speranța că va reuși să schimbe lumea.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, promoția 1995, iar în 1996 a obținut definitivatul. În 2002, a înființat societatea de avocați ”Borza și Asociații”. În această etapă a carierei, și-a dorit să devină printre cei mai buni cinci avocați specializați în drept penal și a reușit. Convingerea lui dintotdeauna a fost că un om pasionat de munca sa poate deveni oricând un bun profesionist. Iar această credință a purtat-o cu el întotdeauna în cariera sa.

Din decembrie 2016 a devenit deputat de Brașov. Politica pentru el a venit ca un pas firesc în viața sa. A așteptat suficient ca să aibă experiența și maturitatea necesară pentru a face acest pas important. Își dorește să facă o carieră în politică și își dorește să ridice societatea românească pe parcursul acestei cariere.