Răzvan Graure


Razvan Graure

Răzvan Graure deține o experiență de peste 12 ani în consultanța fiscală, dintre care peste opt ani petrecuți în cadrul societăților din grupul Big4 – Ernst & Young și PricewaterhouseCoopers. Răzvan coordonează Mușat & Asociații – Consultanță Fiscală, companie de consultanță fiscală afiliată societății de avocatură Mușat & Asociații
Expertiza solidă în domeniul taxării indirecte, dar și al impozitelor directe, îl recomandă pentru soluții personalizate conform nevoilor clienților, identificarea potențialelor riscuri fiscale și implementarea unor soluții de minimizare a acestora.
Experiența sa acoperă un spectru larg de industrii precum producția de bunuri, retail, real estate, servicii de logistică, industria auto, farmaceutică și energie. Implicat în mod direct în numeroase tranzacții și reorganizări/ restructurări naționale și internaționale, Răzvan acordă asistență cu privire la o serie de aspecte fiscale precum reviziile fiscale, conformitatea cu legislația în domeniu, asistența privind rambursările de TVA și diverse alte aspecte legate de relația clienților săi cu autoritățile fiscale.
O altă componentă importantă a activității sale este constituită din multiplele seminarii, conferințe și sesiuni de training pe care le-a organizat și la care a ținut prelegeri sau prezentări cu privire la chestiuni de impozite indirecte (mail ales TVA), dar și taxe directe sau proceduri fiscale. Astfel, în activitatea sa Răzvan Graure este foarte activ în domeniul consultanței fiscale, clienții apelând în numeroase rânduri la serviciile sale, tocmai pentru analizele detaliate și suportul constant pe care le oferă împreună cu echipa sa de consultanți fiscali renumiți și avocați specializați în drept fiscal.