Consultanți fiscali, Fiscalitate


Răzvan Enache

Razvan Enache

Informații de contact
Razvan.Enache@duncea-stefanescu.ro

Răzvan Enache este consultant fiscal cu experiență vastă în domeniu, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

A absolvit Facultatea de Management Financiar, Contabil, Administrativ, Universitatea Ecologică București (licențiat de către Academia de Studii Economice București – Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori) și deține un master în Management Public – Academia de Studii Economice.

Deține o experiență de peste 11 ani în domeniul inspecției fiscale, activând atât în funcții executive cât și de coordonare în cadrul ANAF. Din 2012 și până în prezent a deținut funcția de Șef Serviciu în cadrul Activității de Inspecție Fiscală.

În cadrul misiunilor sale a acoperit o gamă largă de industrii, de la firme IT, dealeri și importatori auto, agenții de turism, fonduri de investiții, industria auto, bănci și instituții financiare, retail, industria lemnului și a mobilei, industria farmaceutică, agricultură, furnizori de servicii etc.

În cadrul direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București a fost de asemenea formator pe problematici de inspecție fiscală, în cadrul programului de dezvoltare și modernizare ANAF.

Oferă consultanță în limba română, având de asemenea şi cunoştinte de limbă engleză.