Răzvan Bălă


Razvan Bala este specializat in litigii civile si comerciale. De asemenea, acorda asistenta in probleme de drept administrativ si insolventa precum si in aspecte ce tin de sectorul sanatatii si farmaceutic.

A reprezentat cu succes companii nationale si internationale in fata instantelor nationale in litigii complexe de drept civil si comercial, avand totodata o experienta extensiva in litigii de drept administrativ.

Inainte de a se alatura VLASIN & ASOCIATII, Razvan a facut parte din echipa de litigii a uneia dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, acumuland o experienta semnificativa in domeniul litigiilor.

Are dreptul sa reprezinte clientii in fata tuturor instantelor nationale, inclusiv in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti (2013) si Colegiul Juridic Franco-Roman (2012) din cadrul aceleiasi Universitati. Totodata, este licentiat al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Stiinte Politice (2009).

Razvan Bala este membru al Baroului Bucuresti (2013).

Vorbeste limbile engleza si franceza.