Raluca Pocovnicu


Raluca Pocovnicu

Sunt membra a Baroului Bacau din anul 2010, avocat pledant si de consultanta, avand dreptul de a pune concluzii la judecatorii, tribunale si curti de apel. Am absolvit Universitatea Bucuresti- Facultatea de Drept in promotia 2009 si am lucrat cu diferite burse de studiu din anul II de facultate la societatea civila de avocati „Stoica si Asociatii”, anul III la „ Salans-Moore si Asociatii” iar in anul IV si o scurta perioada dupa terminarea facultatii la S.P.R.L. „ Kinstellar”.

In anul 2012 am infiintat Cabinetul de avocat „Pocovnicu Raluca” din Bacau, in cadrul caruia imi desfasor activitatea si acord consultatii juridice in domenii de interes, asigur asistenta si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici, executorilor judecatoresti si organelor administratiei publice.

Imi desfasor activitatea profesionala in principal in municipiul Bacau,  insa si in alte localitati din tara, in functie de necesitati si de cererile clientilor.

Prestez toate activitatile prevazute de Legea nr.51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, respectiv consultanta juridica, redactare acte, atestarea identitatii partilor si darea de data certa actelor redactate, apararea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata, a oricarei persoane juridice sau fizice romane sau straine, in diverse domenii de activitate: drept civil, dreptul afacerilor (contracte comerciale, recuperare de creante comerciale, litigii comerciale), dreptul muncii, dreptul familiei, executii silite si actiuni in justitie in procedura executarii silite, drept penal, drept contraventional, dreptul proprietatii intelectuale.

Pentru a veni in sprijinul clientilor mei, prin Cabinetul de avocat Pocovnicu Raluca, din Bacau, am stabilit o serie de parteneriate cu alti avocati, notari publici, executori judecatoresti, cu birouri de experti din diverse domenii de activitate si cu alti profesionisti independenti, urmarind astfel sa asigur servicii juridice de inalta calitate si competenta profesionala, indispensabile in relatia cu clientii. Astfel, colaborarile pluridisciplinare au conferit o sansa de reusita marita fiecarui litigiu, ajutand atat la rezolvarea acestora in fata autoritatilor competente, cat si la prevenirea acestora, inca din etapa consilierii.

In activitatea mea ma bazez pe principii deontologice profesionale, iar multumirea clientilor este prioritatea si punctul final al colaborarii cu acestia. Scopul meu este oferirea unei reprezentari juridice de maxima calitate, la un cost echitabil pentru clienti. Astfel, fiecare litigiu este o noua provocare, situatia prezentata este analizata individual, iar solutia este gasita in raport de specificul si doleantele clientilor.

In practica mea ma concentrez sa gasesc solutiile cele mai bune, bazate pe ore de studiu, experienta dobandita si ultimele noutati in materie. In acest fel ofer strategii personalizate fiecarui client si perspective noi, acolo unde este necesar.

Pentru stabilirea unei intalniri puteti sa ma contactati la numarul de telefon sau la adresa de e-mail indicate in pagina de contact.

Informații de contact
Tel: 0745 173415
Email: raluca.pocovnicu [at] gmail.com
Website: www.bacauavocat.ro