raluca marinescu

Raluca MarinescuRaluca Marinescu este un avocat calificat cu peste șase ani de experiență, în domenii precum dreptul aplicabil energiei, mediului, comercial, dar și reprezentarea clienților în litigii. Lucrând în cooperare cu firme de avocatură locale și internaționale, în care s-a axat pe proiecte legate de energia regenerabilă, drept comercial și legislația construcțiilor.

În 2008, Raluca Marinescu a început colaborarea cu firma de avocatură din București din cadrul parteneriatului multinațional Niederhuber Hager Hirsch (NH), mai întâi ca și palalegal, ulterior în calitate de junior associate, după intrarea în Baroul București din același an.
Ca expert în domeniul energiei, a scris mai multe articole pe baza dezvoltării legislative în domeniu, aplicabile atât pieței din România cât și din UE.
Din 2011 a dezvoltat o relație de cooperare cu Camera de Comerț a Austriei în România (Wirshaftskammer Oesterreicht) și cu Ambasada Marii Britanii.
Începând cu anul 2012, a devenit avocat asociat în Societatea Civilă Profesională ”Hirsch, Popescu, Marinescu” SCA împreunâ cu Monika Hirsch și Gizella Popescu, pentru ca în 2014 să rămână împreună cu doamna Hirsch în asocierea, acum numită SCA ”Hirsch Marinescu & Asociații” SCA, pentru ca în 2015 să li se alăture și Raluca Mihăilă.

Contact
Mobile: +40731491707
Email: raluca.marinescu@nhp.ro


:: Raluca Marinescu este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]


Ultima actualizare a acestei pagini: 22 noiembrie 2019