Raluca Anton


Manager in cadrul departamentului Consultanță în Managementul Riscului din Deloitte România

Raluca este Manager în cadrul departamentului Consultanță în Managementul Riscului din Deloitte Romania, având o experiență de peste 10 ani ca profesionist în domeniul managementului riscului.

Cu o formare academica atât în Contabilitate/Audit, cât și Informatică Economică, Raluca a fost în poziția de a înțelege perfect implicațiile riscurilor proceselor și sistemelor informatice și interdependentele acestora. Specializarea sa în auditul intern și auditul sistemelor informatice i-a permis activarea în multiple proiecte de evaluare a sistemului de control, ca parte a auditului intern sau auditului extern sau în proiecte dedicate de consultanta. Totodată, fiind implicata in proiecte regionale sau globale, pentru mari companii multinaționale sau companii publice, cu modele si procese de business complexe, susținute de sisteme informatice sofisticate, a trebuit sa se adapteze continuu provocărilor pe care riscurile de actualitate / emergente le prezinta pentru companii, precum cele din sfera securității informației, si sa deprindă tehnici noi de audit, pe care sa le împărtășească echipei, clienților sau partenerilor Deloitte.

Raluca este membru al asociațiilor IIA si ISACA, deținând certificările CIA, CRMA si CISA si este formator atestat de Ministerul Educației si Ministerul Muncii.