Radu Revnic

Radu Revnic este avocat din anul 2004, iar din anul 2006 este managing partener al Societății Civile de Avocați „REVNIC, CRISTIAN ȘI ASOCIAȚII”.

Activitatea sa profesională este centrată pe domenii ca dreptul afacerilor, M&A, energie, drept imobiliar, insolvență și IT law.

De-a lungul celor peste 17 ani de experiență a participat la importante proiecte naționale și internaționale în domeniile mai sus menționate, reușind să asiste cu succes în achiziția unor societăți locale de către giganți mondiali din industria IT și automotive.

Încă din anii de facultate a manifestat un interes deosebit pentru dezvoltarea personală pe țărâm psihologic, absolvind cursul de psihodramă organizat de Societatea de Psihodrama J.L. Moreno.

În exercitarea profesiei de avocat a acordat o deosebită atenție aspectului emoțional în relația client-avocat, precum și în relațiile interprofesionale, fiind în permanență preocupat de perfecționarea calității conectării și comunicării interumane.

A urmat multiple cursuri și seminarii de autocunoaștere,  în țară și peste hotare (Grecia, Germania, India), ajungând astfel în contact cu practicile contemplative tradiționale și moderne (meditația, mindfulness, transparent communication).

În anii 2020 – 2021 a participat la cursul Timeless Wisdom Training organizat de Academy of Inner Science cu sediul în Germania și USA.

Radu Revnic se implică activ în procesul de reconectare umană și reparare a țesutului fragmentat al societății, atât în cadrul exercitării profesiei de avocat, cât și în societatea civilă, ca membru conștient al umanității.