Radu Cătălin Pavel


Radu Catalin Pavel

Fondatorul societății de avocatură „Pavel, Mărgărit și Asociații” se bucură de o largă apreciere din partea clienților pe care i-a consiliat, asistat și reprezentat în diverse cazuri, în toate ramurile de drept, în special pe zona dreptului comercial și societar, financiar-bancar, fiscal și administrativ și, totodată, în domeniul insolvenței, reorganizării judiciare, restructurării și falimentului. A câștigat o experiență vastă în practica judiciară, consiliind numeroși clienți din diverse ramuri ale activității economice din România și din Israel, Emiratele Arabe Unite și alte zone ale lumii.

În perioada de boom a pieței imobiliare din România, Radu-Cătălin Pavel a oferit consultanță legală unor jucători mari din economie, fie că e vorba de dezvoltatori imobiliari sau de fonduri de investiții, în proiecte estimate la câteva sute de milioane de euro.

Dincolo de specializarea în drept comercial, societar și financiar-bancar, Radu-Cătălin Pavel este doctorant în drept public. El este totodată membru al American Bar Association, SUA. Radu- Cătălin Pavel a avut de asemenea o carieră universitară absolvind și un curs de masterat în drept comunitar.

Recunoașteri internaționale

Radu Cătălin Pavel, doctorand în drept și Managing Partner al societății de avocatură este singurul avocat recomandat în România pentru aria de practică Soluționarea Disputelor de faimosul ghid Global Law Experts, Londra, Marea Britanie.

Totodată, celebrul ghid IFLR100 a acordat lui Radu Catalin Pavel distincția Rising în România în ariile de practică Restructurări, Insovență și Bancar în ghidul Financial and Corporate din 2017. De asemenea, avocatul Radu Cătălin Pavel a primit distincția Rising Star pentru aria de practică Imobiliare în același ghid, ediția 2017.

Limbi vorbite: engleză, română, italiană