Paula Corban-Pelin


Paula Corban-Pelin, Local Partner în cadrul biroului DLA Piper din București, este recunoscută de colegi drept un avocat de prim rang pe piața din România, cu o experiență de peste 20 de ani în proiecte de tip corporate M&A, power & electricity, oil & gas, resurse regenerabile, drept civil și comercial, achiziții publice, revizuiri de due diligence și consigliere acordată companiilor naționale și internaționale.

Paula a fost implicată în proiecte de pionierat în industria energetică, cu accent pe sectoarele nuclear, energie regenerabilă (inclusiv finanțare de proiecte), cogenerare și petrol și gaze. Paula a coordonat juridic achiziția parcului eolian Moldova Noua de către Enel Green Power România. Ea a fost, de asemenea, implicată și a coordonat proiecte complexe în domeniu, inclusiv Proiectul de Dezvoltare a Reactoarelor 3 și 4 ale Centralei Nucleare Cernavodă și diverse alte proiecte de energie regenerabilă, de la achiziții până la dezvoltarea proiectelor și finanțare. Paula lucrează în mod obișnuit pentru clienți de fuziuni și achiziții activi în sectoarele agribusiness, energie și/sau servicii financiare (inclusiv asigurări), inclusiv Origin Enterprises, Synergy Energy Holding, Aryzta, bpost, PNE Wind, Verbund International, Enel Green Power, Alteo, OMV Petrom, Watto Stations.

Negociator eficient și concentrat, Paula coordonează tranzacții complexe interne și transfrontaliere și a dus la încheierea cu succes a unui număr considerabil de tranzacții.

Este apreciată de cei mai proeminenţi clienți pentru înțelegerea în profunzime a sectorului energetic și a provocărilor cu care se confruntă și pentru furnizarea de sfaturi practice, concentrate, proactive și inovatoare.