Paula Acsinte


Paula Acsinte

Paula Acsinte este consilier in proprietate industriala, avocat, manager AdMarque.

Paula Acsinte: De-a lungul activitatii mele profesionale de peste 18 ani – in proiectele derulate alaturi de clientii nostri – companii in principal, dar si persoane fizice, am demonstrat ca Proprietatea Intelectuala reprezinta cu adevarat o resursa de mare valoare.

Am asistat clientii la inregistrarea a sute de marci si desene / modele, am luptat alaturi de ei impotriva contrafacerii, am creat “familii de marci” pe care care ulterior le-am evaluat, aportat la capitalul altor companii, ipotecat, sau exploatat in diverse alte moduri, am sustinut drepturile de autor ale pionierilor in domenii variate.

Folosita cu maiestrie, Proprietatea Intelectuala, aceasta unealta la indemana companiilor, a ajutat la expansiunea si vizibilitatea crescanda a afacerii acestora.

Dezvoltarea unei marci, inregistrarea unui desen sau model, impreuna cu protectia drepturilor de autor nascute odata cu evolutia afacerii, cat si protejarea continua a acestor drepturi prin mijloace specifice, au condus la beneficii concrete pentru companii.

Pentru a enumera doar o parte dintre aceste beneficii, amintesc:
• cresterea puterii de atractie a pietei fata de produsul sau serviciul oferit;
• distinctivitate in plan national si international;
• recunoasterea calitatii produselor si
• asocierea produsului de calitate cu brandul promovat.

Prin serviciile specializate de asistenta in domeniul Proprietatii Intelectuale, am reusit sa potentam valoarea fondului de comert detinut de companiile partenere, incluzand in acesta marci puternice, desene si modele industriale, precum si drepturile de autor asupra soft-urilor si site-urilor dezvoltate.

Totodata, promovarea diviziei Admarque – care urmareste familiarizarea comerciantilor cu notiunile si mijloacele proprietatii intelectuale si consilierea in acest domeniu – a demonstrat o crestere exponentiala numarul companiilor care au ajuns sa inteleaga beneficiile folosirii acestor “bunuri necorporale” atat de pretioase.

 


:: Paula Acsinte este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]


Ultima actualizare a acestei pagini: 22 noiembrie 2019