Otilia Ghenici


Otilia Ghenici are o experiență de peste zece ani în avocatura de afaceri, în ultimii ani specializându-se în drept penal. Oferă  asistență juridică în special în dosare penale având ca obiect criminalitatea gulerelor albe și a colaborat îndeaproape cu profesorul Gheorghiță Mateuț, unul dintre cei mai reputați avocați penaliști din România.

Un experimentat avocat de drept penal, Otilia Ghenici a asistat și reprezentat clienți în cauze privind infracțiuni de evaziune fiscală, spălare de bani, cazuri de corupție, infracțiuni de fals, infracțiuni de serviciu, alte infracțiuni din legi speciale sau infracțiuni care aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii Europene etc.

Otilia Ghenici oferă servicii juridice în fața organelor judiciare române având orice grad de jurisdicție, pe parcursul întregului proces penal.

Otilia Ghenici are o diplomă de licență în drept și o diplomă de master în drept privat aprofundat obținute la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. De asemenea, este doctorand al Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai, în materia dreptului procesual penal.