Mihai Rădulescu


Mihai Radulescu

Mihai este unul dintre partenerii fondatori ai firmei, având peste 14 ani de experienţă în proiecte M&A, atât în privatizări, cât şi în achiziţii private, implicând companii româneşti şi internaţionale. În ultimii 9 ani, Mihai a fost unul dintre partenerii din cadrul biroului din Bucureşti al Schoenherr, una dintre casele de avocatură cheie din Europa Centrală şi de Est.

Mihai a coordonat proiecte majore de restructurare, care implică fuziuni, divizări, lichidări, atât de companii private, cât şi de companii listate. Mihai posedă o experienţă vastă în domenii precum petrol & gaze, energie, impozite şi fiscalitate, precum şi în industria electronicelor, industria farmaceutică şi cea alimentară.

Mihai a coordonat activităţile de practică în domeniul concurenţei în cadrul Schoenherr din Bucureşti, gestionând investigaţii demarate de Consiliul Concurenţei, proceduri complexe de control al fuziunilor, proiecte ce implicau ajutoare de stat, programe de conformitate şi alte chestiuni legate de domeniul concurenţei.

Mihai a fost confirmat ca un avocat reputat în domeniul concurenţei de către diferite ghiduri juridice independente (Chambers Europe, 2012 şi 2013).