Mihaela Loredana PetrescuPrezentare a experientei artistice
Sunt o fire vesela si iubesc frumusetile si lumina acestei lumi. Arta este pentru mine o modalitate prin care pot sa reflect aceasta lumina, veselie ,iubire, frumusete si catre alti oameni dornici sa le vada.
Pana acum aproximativ 2 ani, credeam ca pot sa fiu doar avocat. Mi-am dat voie intamplator sa experimentez cu pasteluri uleioase, apoi m-a fascinat diversitatea tehnicilor, a pensulelor,a materialelor pe care se poate picta. Apoi am extins cautarile si am incercat si pastelurile cretate, acrilicele, am descoperit foitele metalice, tehnici cu sticla si oglinzi, pietre, scoici, bucati de lemne, etc si le-am experimentat pe canvas, hartie, lemn, sticla, plastic,etc.
Crearea unor lucrari artistice este pentru mine la fel de complexa ca profesarea avocaturii, deoarece ambele presupun asamblarea unor puzzle-uri precum si o continua autoinstruire. Arta ofera totusi o libertate si lejeritate mult mai mare,precum si sansa observarii bucuriei imediate si genuine a privitorului.
Sunt la inceput de drum. Cu toata acestea, mi-am setat intentia ca prin arta sa aduc celorlalti oameni: inspiratie, iubire, lumina, bucurie, conectare cu prezentul.

Scurta prezentare a experientei relevante din avocatura
30/09/2019 – Prezent: Sunt avocat titular al cabinetului de avocat „Petrescu Mihaela-Loredana Cabinet de Avocat”. Ofer consultanta juridica/asistenta si reprezint clienti indeosebi in domeniul executarilor silite, dreptului comercial, insolventei, dreptului civil.
01/04/2010 – 30/11/2015: Am fost avocat stagiar, apoi Associate Lawyer, ulterior Senior Associate Lawyer in cadrul SCA Şerban şi Asociaţii. Am oferit consultanta juridica/asistenta si am reprezentat clienti in materia dreptului civil, a dreptului comercial, a dreptului muncii, a dreptului familiei, a dreptului insolventei, a dreptului penal, a arbitrajului comercial, etc. Domeniile de activitate ale clientilor erau: energie, auto, tobacco, imobiliare, retail, telecomunicaţii, industrie cosmetică,domeniul hotelier, industrie farmaceutică, creare maşini împachetare şi activităţi împachetare, restaurante, etc.
31/08/2022: Diploma University of Michigan – Successful Negotiation:Essential Strategies and Skills.
2012 – 2022: Participare diverse conferinte de drept, inclusiv Conferinta Nationala de Executare Silita din 2022 si 2021.
02/2015 – 06/2015 British Council, Bucureşti (România) Participare şi absolvire cursuri de engleză juridică „Cambridge English: Legal”.
2011 – 2012: Participare cursuri si absolvire Institutul Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor (INPPA), Bucureşti (România), finalizat cu examen de definitivat în profesia de avocat.
2010 – 2011: Diplomă de Master in Dreptul Afacerilor, Universitatea Bucureşti, Bucureşti (România).
2009 – 2010: Diplomă de Master- Carieră Judiciară- Universitatea Bucureşti, Bucureşti (România).
2005- 2009: Diplomă de Licenta in Drept, Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept, Bucureşti (România).