Mihaela Ionaș


Mihaela Ionaș

Informații personale
data și locul nașterii: 1 mai 1980, Cluj-Napoca

Informaţii de contact
Telefon: 0740.94.17.09
Fax: 0364.81.50.51
Email: mihaela.ionas@ionas-law.ro
Web: https://ionas-law.ro

Admitere barou
Baroul Cluj, sesiunea 24-25 februarie 2010

 Experiență profesională
iunie 2012: avocat definitiv, Ionaş Mihaela – Cabinet de Avocat, Baroul Cluj
iunie 2010-iunie 2012: avocat stagiar colaborator, Baroul Cluj

Profil
Ionaș Mihaela este un avocat solar, meticulos și abordabil, pe deplin implicat, cu expertiză într-o gamă largă de servicii juridice în toate domeniile de activitate ale firmelor și persoanelor fizice, precum: drept fiscal, drept societar, recuperări creanțe, insolvență, drept administrativ, dreptul familiei. Practica sa amplă o face să fie alegerea ideală pentru cazuri care au un aspect multidisciplinar.

Ionaș Mihaela este recunoscută pentru abordarea sa cuprinzătoare a cazurilor de corupție, evaziune fiscală, extrădare și oferă asistență de specialitate în timpul cercetărilor de urmărire penală, precum și în fața instanțelor penale în domeniu din România.

Alături de munca în instanță, ea oferă consultanță firmelor și persoanelor fizice cu privire la aspectele juridice în domeniile sale de expertiză.

Ionaș Mihaela aduce un fond unic și experiență la IONAȘ MIHAELA – Cabinet de Avocat, fiind un avocat licenţiat şi în ştiinţe economice, cu un master în domeniul dreptului comercial. Are experiență practică de afaceri, fiind manager mai mulţi ani al societăţii la care deţinea şi o parte din acţiuni. Datorită experienţei în afaceri, Ionaș Mihaela are o capacitate uimitoare de a conecta cu clientul și de a înţelege nevoile şi exigenţele clienţilor.

Ionaș Mihaela este un strateg și negociator excepțional, are calitățile necesare pentru soluționarea conflictelor și consilierea clienților în evitarea sălilor de judecată. Este foarte convingătoare și reușește să câștige încrederea tuturor, însă atunci când un litigiu este necesar pentru a proteja interesele clienților și pentru a putea obține pentru aceștia rezultatul scontat este o adevărată luptătoare: reușește să-și reasigure clienții și să convingă judecătorii cu argumentele sale.

Ionaș Mihaela reușește să exlice probleme juridice complexe de o maieră simplă și ușor de înțeles reușind să își facă clienții să fie în largul lor.

Ionaș Mihaela acordă foarte mare atenţie şi răbdare studierii documentelor și actele dosarelor, este scrupuloasă în orice problemă juridică analizează, oferind astfel clienților săi servicii legale la cele mai înalte standarde.

Ionaș Mihaela arată dăruire, angajament, profesionalism, susținând în același timp libertățile civile și conservarea drepturilor fundamentale.

Ionaș Mihaela este membră a Centrului de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), primul Centru de asistență juridică pro bono pentru persoane fizice şi ONG-uri din România. Prin intermediul lor, persoanele fizice ale căror drepturi au fost încălcate și ONG-uri care activează în domeniul drepturilor omului sunt puse în legătură cu avocaţi colaboratori care analizează cazurile și își pun la dispoziție expertiza juridică în regim voluntar.

 Educație și formare
martie-decembrie 2011: absolventă a Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – Centrul Teritorial Cluj, Cluj-Napoca
2007: absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Specializarea Management, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Cluj-Napoca
octombrie 2004-martie 2006: master în specializarea “Mecanismele economiei de piață în statul de drept”, Facultatea de Drept Cluj-Napoca, Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir din București, Cluj-Napoca
2003: absolventă a Facultăţii de Drept Cluj-Napoca, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din București, Cluj-Napoca
1999: absolventă a Liceului Teoretic Mihai Eminescu, Cluj-Napoca, profil matematică-fizică – intensiv lb. franceză

 Limbi străine
engleză
franceza
italiană
spaniolă

Asociaţii
Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO)