Cu unsprezece ani de experienţă în aspecte fiscale naţionale şi internaţionale, Mihaela consiliază clienţii în legătură cu tranzacţii naţionale şi internaţionale.

Ariile sale de experienţă includ structurarea investiţiilor, fuziuni şi achiziţii şi alte modalităţi de reorganizări de companii, revizii fiscale şi consultanţă fiscală din perspectiva taxelor directe şi indirecte pentru companii locale si internaţionale, aplicarea tratatelor de evitare a dublei impuneri precum şi taxarea persoanelor fizice.

Experienţa Mihaelei acoperă o diversitate de aspecte fiscale specifice următoarelor sectoare şi industrii: industria farmaceutică, tehnologia informaţiei, sectorul investiţiilor imobiliare, industria bunurilor de consum, sectorul bancar şi pieţe de capital.

A acumulat de asemenea o bogată experienţă în planificare fiscală, structurare fiscală şi proiecte de due diligence, fiind membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi al Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România. Mihaela este licențiată a Facultății de Contabilitate şi Analiză Financiară a Academiei de Studii Economice din Bucureşti.