Marian MihailMarian Mihail este avocat, membru în Baroul București din 2015. Este titularul Cabinetului, având o practică atât în drept comercial, societar și fiscal, dar și în două arii de nișă: dreptul sportiv și dreptul urbanismului.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în 2013, iar în 2019, a obținut diploma de master în dreptul urbanismului și amenajării teritoriale, program desfășurat de Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București. În 2020 a absolvit cursul  DELLS (Diploma in English Law and Legal Skills) de la Centrul de Drept Britanic, sub coordonarea Universității din Cambridge.

A asistat mai mulți dezvoltatori imobiliari atât în negocierea unor contracte, cât și în litigii cu autoritățile locale cu privire la documentații urbanistice și autorizații de construire. În domeniul sportului, asistă în mod curent clienți, cluburi, organizații și jucători, în încheierea contractelor sau în litigii. Are, de asemenea, și o vastă experiență practică în domeniul sportiv, după ce a absolvit cursurile Institutului Johan Cruyff din Barcelona în 2014, iar în martie 2020 a fost primul român numit în consiliul de administrație al unui club de fotbal profesionist din Anglia, funcție pe care a ocupat-o timp de șase luni.


:: Marian Mihail este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Autor de articole publicate pe JURIDICE.ro [click aici pentru a citi articolele]
:: Mențiuni în articole JURIDICE.ro [click aici pentru toate articolele]
:: Speaker la dezbaterile Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Interviu JURIDICE.ro: Marian Mihail: [Avocații sunt prezenți mereu și în fotbal]


Ultima actualizare a acestei pagini: 1 august 2022