Maria Maxim


Maria Maxim
Maria este Senior Manager în Departamentul Investigarea Fraudelor și Soluționarea Disputelor în cadrul Ernst & Young România. Ea s-a alăturat biroului din București în 2016.
Maria a lucrat în industria de telecomunicații, ocupând mai multe poziții de conducere în domeniul juridic, al conformității și al protecției datelor. La Telekom România, a lucrat în calitate de Director Executiv de Conformitate si de Protecția Datelor, făcând parte dintr-o echipă internațională. Ea este de asemenea și avocat, membru al Baroului București.
Maria are o diplomă de licență în Drept – Universitatea București, Facultatea de Drept și o diplomă de master în Dreptul Afacerilor – Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Drept.
Este certificată ca investigator al fraudelor de către Frankfurt School of Management și are un Certificat International – International Advanced Certificate – în domeniul conformității și al infracțiunilor financiare acordat de International Compliance Association (ICA) din Londra.
În prezent, realizează un program de doctorat în domeniul protecției datelor cu caracter personal in cadrul Facultății de Drept – Universitatea București.