Magda Volonciu


Membru fondator și partener coordonator al SCPA Magda Volonciu și Asociații, doamna Volonciu oferă prin experiența sa vastă o perspectivă completă asupra domeniului dreptului muncii. Reputat profesor universitar și conducător de doctorat, a contribuit la dezvoltarea studiului dreptului muncii, publicând numeroase lucrări de specialitate. Activității universitare și publicistice extinse i se adaugă o experiență practică de peste 25 ani, concretizată atât în furnizarea de soluții potrivite nevoilor clienților, cât și în implicarea în elaborarea unui cadru normativ adecvat noilor cerințe ale pieței muncii.

Această îmbinare a activității teoretice cu experiența practică i-au adus o recunoaștere unanimă drept specialist complet în dreptul muncii, atât la nivel intern cât și la nivel internațional. De-a lungul timpului i-au fost acordate o serie de titluri și premii în recunoașterea calităților sale profesionale, iar începând cu anul 2007, a fost în mod constant clasată în elita profesională de către Chambers and Partners, publicație recunoscută la nivel global. Aceștia au nominalizat-o în 2009 ca fiind „cel mai influent avocat in dreptul muncii din Romania”, iar in 2011 au notat calitatea sa de adevărat „Decan al dreptului muncii din Romania”.

Dedicată disciplinei pe care o servește de la începutul carierei sale, doamna Volonciu, oferă clienților o consultanță de maximă acuratețe într-un domeniu înscris într-un spectru legislativ vast, dar uneori încă insuficient conturat.

Implicarea în mod direct în proceduri de negociere colectivă, i-au adus o binemeritată faimă de reputat și dur specialist în negocieri colective. Activitatea profesională a doamnei Volonciu se completează cu o prezență constantă în fața instanțelor judecătorești unde și-a dobândit și renumele de litigator elegant.

Pentru echipa SCPA Magda Volonciu și Asociații a reprezentat mereu un mentor și un model de activitate profesională, contribuind în mod decisiv la formarea profesională a generații de avocați specializați în dreptul muncii.


:: Magda Volonciu este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Mențiuni în articole JURIDICE.ro [click aici pentru toate articolele]
:: Speaker la dezbaterile Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Participări la conferințele Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Participări la evenimente [click aici pentru evenimente]
:: Interviu JURIDICE.ro: Magda Volonciu: [Despre evoluție și pasiune în dreptul muncii]
:: Interviu JURIDICE.ro: Magda Volonciu: [Dacă m-aş naşte de o sută de ori, tot avocat m-aş face]


Ultima actualizare a acestei pagini: 1 august 2022