Lidia Lupu


Lidia Lupu

Contact
T: (40-21) 408 8973
E: lidia.lupu@bulboaca.com

Lidia este Avocat Senior în cadrul BULBOACĂ & ASOCIAȚII și face parte din echipa de dreptul muncii, dar se ocupă și de aspecte de drept comercial și de soluționarea disputelor.

Are o experiență deosebită în dreptul muncii, combinată cu soluționarea litigiilor și a disputelor. Activitatea sa include acordarea de asistență proactivă cu privire la angajarea, disciplina, evaluarea performanțelor și încetarea contractelor; discriminarea; drepturile de asigurări sociale; regulamentele de ordine interioară; reorganizarea locului de muncă; transferul de întreprinderi; contractele colective de muncă; grevele; relațiile cu sindicatele și altele.

De asemenea, a reprezentat autoritățile publice și companiile multinaționale în fața instanțelor naționale și internaționale, în fața instituțiilor administrativ-jurisdicționale cu privire la proceduri de achiziții publice, litigii comerciale sau de muncă.

Lidia a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a parcurs un Master în Dreptul Muncii, Relații de Muncă și Industriale și un Master în Achiziții Publice, concesiuni și parteneriat public privat în cadrul aceleiași universități. În prezent, Lidia este doctorandă în cadrul Programului doctoral Dreptul muncii și securității sociale al Universității București. Este membră a Baroului București și vorbește fluent engleza.

Fiind o mare iubitoare a naturii, îi plac plimbările și animalele, în special câinii și pisicile. Dorește ca bunăstarea animalelor să aibă o bază legală și etică.