Lidia Duțu


Lidia este Tax Director în biroul DLA Piper din București. Are peste 13 ani de experiență în consultanță fiscală, precum și experiență în calitate de administrator fiscal intern pentru un cunoscut producător din sectorul FMCG, lider pe piața din România. Accentul ei este pe structurarea fiscală internațională și prețurile de transfer.

Lidia consiliază clienții cu privire la o gamă largă de aspecte fiscale, de la particularitățile fiscale locale la aspecte fiscale internaționale întâlnite în mod obișnuit în tranzacții complexe de fuziuni și achiziții – scheme de restructurare a afacerilor, intrări sau ieșiri de pe piața românească. În plus, are cunoștințe solide cu privire la aspecte privind impozitarea individuală, fiind implicată în proiecte de proiectare și implementare a unor scheme de remunerare eficiente pentru persoane fizice.

De-a lungul anilor, Lidia a coordonat proiecte fiscale pentru clienți multinaționali din diverse industrii, precum tehnologie, aviație, producție sau retail.

Lidia este consilier fiscal certificat, membru al Camerei consilierilor fiscali din România.