Laura Alexandru

Contact
Tel: 0726 949 523
E-mail: contact@traducator-italiana.ro
Site: www.traducator-italiana.ro

Laura Alexandru este traducător și interpret autorizat de Ministerul Justiției pentru limba italiană conform autorizației 29392/2010.

Aceasta este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, secția Filologie, specializarea Limba și Literatura italiană – Limba și Literatura franceză, obținând media de promovare a examenului de licență 9,75 și având o medie de promovare a celor 4 ani de studiu de 9,16.

De asemenea este absolventă a unui program de masterat al Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, intitulat Traducere Specializată și Studii Terminologice, obținând la lucrarea de disertație media 10,00 și având o medie de promovare a celor 2 ani de studiu de 9,48.

A început să lucreze ca interpret și traducător încă din anul 2008, la finalizarea studiilor universitare. De atunci și până în prezent a încercat să se perfecționeze continuu pentru a putea evolua din punct de vedere profesional.

Printre clienții săi se numără societăți precum Intesa San Paolo, Manpower, Obiettivo Lavoro, Brunello Cucinelli, Rai1, Balance Systems, Apa Nova, Comunità di Sant’Egidio, Domeniile Sâmburești și multe altele.

Experiența în domeniul traducerilor și interpretariatului dobândită în cei 12 ani de activitate îi permite să gestionez proiecte de traducere sau de interpretare cu mult profesionalism și în strâns contact cu nevoile clienților.

În prezent activează în cadrul propriului său birou de traduceri, Traducendo srl, iar în perioadele aglomerate sau în cazul în care i se suprapun evenimentele de interpretariat, poate apela și la alți traducători de limba italiană, colaboratori, de al căror profesionalism s-a convins de-a lungul timpului.

Servicii
– Traduceri scrise autorizate
– Traduceri scrise cu legalizare notariala
– Traduceri specializate (limbaj juridic, economic, medical, tehnic etc.)
– Interpretariat in fata autoritatilor Statului (politie, Parchet, instanta)
– Interpretariat la notar

Beneficii
– Experiență de 12 ani în domeniul traducerilor și interpretariatului.
– Serviciile se caracterizează printr-un nivel calitativ superior.
– Disponibilitate de luni – sâmbătă prin telefon și e-mail.
– Disponibilitate 24/7 prin e-mail.
– Prețuri competitive datorită regimului de lucru online și a faptului că nu există intermediere.
– Reduceri considerabile în cazul proiectelor voluminoase.
– Servicii prestate în regim de urgență (dacă există disponibilitate).
– Plată rapidă online (internet banking) prin transfer bancar.