Cabinet individual de avocat Galeș Iulian
0756.461.265
avocatgales@gmail.com
www.avocatgales.ro

Galeș Iulian este membru activ al Baroului București, absolvent al Facultății de Drept – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2017) și al programului de Master „Științe Penale” – Universitatea din București (2018).
Activitatea profesională este dedicată numeroaselor cauze, litigii şi ample proiecte în domenii precum dreptul civil, dreptul muncii și asigurări sociale, dreptul familiei, protecția datelor cu caracter personal (GDPR), contencios administrativ și fiscal, drept comercial, drept penal.
În ceea ce privește proiectele de dreptul muncii și de contencios administrativ, Iulian a consiliat clienți (persoane fizice sau juridice), atât pe mandate de consultanță, cât și de litigii. Experiența sa include asistență cu privire la beneficiile salariaților/funcționarilor publici, planurile de restructurare, contractele individuale și colective de muncă, transferul salariaților, protecția datelor cu caracter personal, procedurile de răspundere disciplinară și patrimonială, probleme privind deciziile de pensionare ș.a..
În plus, Iulian a acumulat o experiență vastă și în ceea ce privește aspectele de drept societar și comercial, fiind implicat în diverse probleme ce țin de desfășurarea activității unei societăți, dar și în problemele de dreptul familiei și dreptul penal, conducând de multe ori judecătorul pe calea adevărului judiciar.