Informații de contact
irina@udrescu.ro
07-2436-1119

Educație și formare
2016-2018: Master Contabilitatea şi Fiscalitatea Entităţilor Economice, ASE/Consultant Fiscal/Expert Contabil Stagiar
1993-1997: Relaţii Economice Internaţionale, Licenţiat în Comerţ Exterior ASE
1992-1996: Facultatea de Mgmt financiar contabil, Licenţiat în Finanţe Bănci ASE

Experiență relevantă

2014-prezent: Udrescu Building Management SRL, Director General
2003-prezent: Cabinet Udrescu SRL, Director Executiv
2000-2003: Alfa Bit SRL, Şef Serviciu Marketing
1997-2000: OSCEB, Economist/Contabil

Varia
Limbi cunoscute: româna (limba maternă), engleza
În cadrul Cabinetului a planificat strategia de administrare contabilă, fiscală, financiară şi imobiliară, a administrat şi lichidat un portofoliu de proprietăţi imobiliare în valoare de 10 milioane euro, a angajat avocaţi pentru cauze civile imobiliare, a asistat clienţi în construcţia şi analiza ofertelor, verificarea costurilor, vânzarea şi cumpărarea proprietăţilor imobiliare.

În cadrul Udrescu Building Management a planificat strategia de administrare a imobilelor, construind un segment de afaceri de contabilizare a imobilelor.  A planificat şi implementat strategia de dezvoltare, a stabilit obiectivele şi programele de planificare bugetară şi a dezvoltat politica contabilă, procedurală, sistemul de raportare, a condus peste 40 de oameni şi a negociat  numeroase contracte.

A pregătit evaluari de afaceri, verificari contabile si financiare si a condus simultan multiple proiecte.  A pregatit declaratii financiare,  planuri  strategice,  programe bancare specifice, planuri de afaceri pentru societăţi din  diferite industrii.

A analizat activitatea clienţilor dezvoltând pe orizontală 24 de asociaţii de proprietari şi a integrat mai multe segmente noi Avram Sarah & Asociaţii, Zâne şi Voinici, Udrescu Business Management şi Udrescu Building Management cu peste 28 de angajaţi.

Din 2003, a înfiinţat interimatul pentru funcţiile financiare, contabile şi sistemul computerizat, a angajat şi a pregatit profesional salariaţii societatii Cabinet Udrescu.

A asistat la negocieri de cumpărare a proprietăţilor pentru un portofoliu de 190 de clienţi  şi a  mediat între  părţi până la 500 de unităţi de locuit.