Irina Radu


Membră a Baroului București din 2006, cu experiență profesională solidă dobândită atât ca avocat colaborator al uneia dintre cele mai mari firme de avocatură românești cât și ca avocat in-house al celui mai mare operator de telefonie mobiă din România. Activității profesionale de avocat i s-a adăugat coordonarea unei divizii a departamentului juridic al operatorului de telefonie mobilă.
Avocatura presupune lucrul cu oamenii și pentru o activitate eficientă și de succes, pe lângă pregătirea în domeniul dreptului, este necesar să știi să asculți și să știi să comunici. Dorința de a-mi dezvolta abilitățile de comunicare, m-a condus să studiez programarea neurolingvistică (NLP) și am obținut certificarea ca NLP Master Practitioner și Business and Life Master Coach, certificare recunoscută de ABNLP (The American Board of Neuro-Linguistic Programming).
Îmbinarea dintre experiența profesională de avocat din mediul unei firme de avocatură și cea de avocat in-house într-o multinațională cu cea de coach, a dat naștere proiectului Top Tier Life.

Studii:
Facultatea de drept – Universitatea Nicolae Titulescu București (1997-2001),
Curs Postuniversitar de Relații Publice – Universitatea București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (2001-2002),
Master în Dreptul Afacerilor – Universitatea Nicolae Titulescu, Facultatea de Drept (2003-2004), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (2006-2007).
Certified Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming și Certified Business and Life Master Coach – certificare recunoscută de ABNLP (The American Board of Neuro-Linguistic Programming) (2003-2004),
Consilier pentru dezvoltare personală recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice (2015),
Consilier vocațional recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (2016),
Formator recunoscut de de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (2017)

Domenii de practică: drept societar şi comercial, fuziuni şi achiziţii, drept civil, negocierea contractelor, aviație, telecomunicații, IT.