Irina Andreea Micu este Partener în cadrul STOICA & Asociații. A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti în 2007 și Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene în 2006. Are un master în Dreptul afacerilor – Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene și este membră a Baroului București din 2008.

Experiență relevantă
Irina Andreea Micu a participat la asistarea și reprezentarea clienţilor români și străini în litigii civile, de proprietate intelectuală cu privire, în special, la mărci, brevete, drepturi de autor și drepturi conexe. Andreea participat în cauze de concurenţă, prin asistarea clienților în investigațiile derulate de Consiliul Concurenței în diferite sectoare industriale cu privire la pretinse încălcări ale legislației române și europene privind concurența (carteluri, abuz de poziție dominantă, concentrații economice etc.) și a acordat asistență în diverse proiecte care au generat probleme de concurență. Andreea a acordat asistență juridică și a reprezentat clienți în cauze de arbitraj intern și internațional (ICC Paris).

S-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii în anul 2005, de când a început efectuarea unor stagii de practică

Educație
Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, promoția 2007;
Colegiul Juridic Franco – Român de Studii Europene Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept (România)/ Université Paris I Pantheon-Sorbonne (Franţa), promoţia 2006;
Masterat în Dreptul afacerilor – Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene (Collège Juridique Franco-Roumain d’Etudes Européennes), promoția 2008.

Afilieri
Membru al Baroului Bucureşti din 2008

Limbi străine
Engleză, Franceză, Spaniolă

Informații de contact
amicu@stoica-asociatii.ro
sca@stoica-asociatii.ro
phn(+4021 402.09.30)prt(+4021 402.09.31)


:: Irina Andreea Micu este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Autor de articole publicate pe JURIDICE.ro [click aici pentru a citi articolele]
:: Mențiuni în articole JURIDICE.ro [click aici pentru toate articolele]
:: Interviu JURIDICE.ro: Andreea Micu: [Experiența scrisului de zi cu zi m-a ajutat mult să îmi dezgheț pana de scriitor pentru copii]
:: Interviu JURIDICE.ro: Andreea Micu: [Cele mai bune povești se scriu singure]
:: WOMEN IN LAW. Andreea Micu: [Femeile nu își exercită profesia, ele o trăiesc]


Ultima actualizare a acestei pagini: 1 august 2022