Ionuț-Marian Bojan


Ionut Marian Bojan

Mediatorul Bojan Ionut-Marian a fost autorizat in luna ianuarie 2013 si isi desfasoara activitatea in Bucuresti in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, biroul de mediator fiind inscris in Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei la pozitia 4825.

„În exercitarea profesiei mediatorul este independent și se supune numai legii, statutului profesiei și codului de etica și deontologie profesionala.” art. 3, alin. 1 din STATUTUL PROFESIEI DE MEDIATOR adoptat în ședința Consiliului de Mediere din data de 18.07.2015.

Medierea litigiilor Dvs. in cadrul Biroului de mediator Bojan I.M. din Bucuresti se va desfasura in conditii de maxima confidentialitate si impartialitate, atat partile cat si tertii participanti la procedura fiind tinuti de obligatia de a se conforma neconditionat acestor principii precum si celorlalte prevederi legale aplicabile.

Impartialitatea mediatorului este garantata pe tot parcursul procedurilor si dupa incheierea acestora, in acelasi timp mediatorul asumandu-si obligatia pastrarii confidentialitatii asupra informatiilor, sustinerilor si documentelor întocmite precum si a celor care i-au fost predate de catre parti si/sau de autoritati pe parcursul medierii.