Ionuț Florin Stîrcu


Ionut Stircu

Ionuț STÎRCU este avocat, membru al Baroului București, a cărui practică de specialitate acoperă o arie largă de domenii juridice, însă se concentrează, în special, pe domeniul dreptului imobiliar. De asemenea, aria sa de expertiză include dreptul civil, dreptul comercial (în special în domeniul societăților, fuziuni şi achiziții, transferuri de business) și dreptul concurenței.
Ionuț STÎRCU acordă consultanță de specialitate investitorilor români și străini pe tot parcursul desfășurării proiectelor acestora în România, preponderent pe piața imobiliară, începând cu efectuarea analizelor de tip „due diligence”, asistență în etapa negocierilor contractuale, a încheierii și punerii în aplicare a proiectului, precum și consultanță permanentă în etapa de post-implementare.
Ionuț STÎRCU a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București (2011) și a urmat studii postuniversitare în domeniul dreptului comercial în cadrul Universidad Complutense de Madrid (2013), în calitate de bursier al Guvernului Regatului Spaniei. Este Associate in cadrul echipei BONDOC ȘI ASOCIAȚII SCA – în alianță exclusivă cu White & Case LLP.