Ionuț Bohâlțeanu

Contact
+4031 102 7961
ionut.bohalteanu@bsmp.ro

Ionuț Bohâlțeanu este co-fondator și Avocat Asociat Coordonator al societății Bohâlțeanu si Asociatii. Având dublă calificare, ca avocat de peste 13 ani, dar și consultant fiscal, începând din anul 2010, Ionuț a acumulat o practică impresionantă într-o mare varietate de aspecte de drept, incidente în cadrul tranzacțiilor complexe pe care le-a gestionat în vederea asigurării, într-o manieră eficientă, a optimizării de business. Acesta a coordonat, de-a lungul timpului, numeroase proiecte în domeniile Fuziuni & Achiziții/Privatizări, Drept Societar și Comercial, Piețe de Capital, Achiziții Publice, precum și Drept Fiscal.

Ionuț a fost implicat în mod activ în furnizarea de servicii de asistență juridică în legatură cu structurări și restructurări ale societăților, protecția acționarilor minoritari, oferte publice, chestiuni legate de răspunderea organelor de conducere a societăților, structuri ale acționariatului, capital social și finanțarea societăților, asocieri în participațiune, transfer de întreprindere și transfer de active, contracte internaționale, outsourcing, proiecte greenfield/brownfield, fuziuni și achiziții între societăți din sectorul privat, privatizarea societăților de stat.

Expertiza sa în materie fiscală este la fel de largă, oferind asistență clienților cu privire la elementele structurale fiscale ale tranzacțiilor majore și oferind consiliere privind problemele de impozitare directă și indirectă la nivel înalt.