Ion Duvac


Dr. Ion Duvac este Profesor asociat, doctor în psihologie la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București și coordonator al masterului de Psihologie Aplicată în Domeniul Securității Naționale în cadrul facultății.

În 2009 a înființat Academia Psychological Profiler – primul centru european de formare profesională inițială și continuă pentru specialiștii din domeniul psihologiei și al științelor conexe, unde activează ca și Coach & Trainer în Psychological Profiler, pe specializările: Political Leadership, Business Intelligence Psychology, Head Hunting și Psychology of Terrorism, Forensic Psychology, Psychology Autopsy.

În anul 2012 a absolvit cursul de postdoctorat pe o temă cu o foarte mare relevanță în domeniul său de activitate: ”Expertiza medico-legală psihiatrică”.

În prezent este Președinte al Intell Psy Synergic Group, coordonând cu succes activitățile divizilor componente: Intell Psy Human Resources, Intell Psy Consulting, Intell Psy Research (consiliere politică, business coach, VIP life coach, political leadership psychology, business intelligence, psychology, head hunting și analiza comportamentală) și a clinicii de psihologie Dr. Ion Duvac.