Ioana Prândurel

Sunt pasionată de dezvoltarea personală și profesională și cred că, mai ales în lumea de astăzi, învățarea continuă este esențială pentru succes, pentru binele propriu fiecăruia și al societății în care trăim.

Prin Casa Paleologu am creat o platformă unde adulții activi profesional își pot dezvolta abilitățile și își pot extinde cunoștințele prin diverse cursuri și ateliere susținute de lectori cu metodă pedagogică dovedită, cu studii serioase în domeniile în care predau, cu o anumită atitudine de generozitate față de

Sunt mândră că am construit o comunitate de oameni cu gândire similară, care sunt dornici să învețe și să crească împreună. Este misiunea mea să ofer experiențe de învățare unice și valoroase care ajută indivizii să își atingă potențialul deplin și să trăiască o viață împlinită.

Despre mine și experiențele din care am învățat am scris ceva mai jos. Înainte de toate:

Pe cine ajut 👇

Ajut managerii și antreprenorii care recunosc că au nevoie de referințe și standarde și știu că au dobândit o educație formală care pune accent pe învățarea pe de rost și fără a face prea multe conexiuni de context. Ajut experții și liderii de afaceri interesați de dezvoltarea personală prin învățare continuă, care descoperă că utilizarea minții lor în acest mod înțelept este utilă, efiecientă și foarte plăcută.

Cum ajut 👇

Dezvolt și implementez programe de educație offline și online dedicate liderilor din organizații, antreprenorilor și managerilor, celor care se află la cârma unor numeroase grupuri de persoane ce lucrează împreună.

Ce face asta pentru tine👇

Ai acces la lectori confirmați care au mers la școală și au studiat pentru a preda într-un mod specific în universități cunoscute.

Cine sunt👇

Lucrez de 22 de ani și am crescut muncind, dezvoltându-mă mereu pe plan personal, învățând mult și uneori prin greșeli, apoi depășindu-mi propriile performanțe, încercând mereu să fiu cât mai bună în ceea ce fac.

În calitate de Ispravnic şi membru fondator al Fundaţiei Casa Paleologu, mi-am dedicat întreaga activitate promovării educației. De la înființare, în decembrie 2012, am gestionat organizarea cursurilor, coordonarea strategiilor de marketing și acțiunile de comunicare. Până în prezent, peste 7000 de participanți, profesioniști și studenți, au beneficiat de cursurile noastre.

În perioada februarie 2009 – iulie 2021, am fost consilier de branding, marketing și comunicare la Prândurel – Strategy | Communication | Care. Aici, am lucrat și independent, și ca angajat exclusiv, am oferit servicii firmelor de servicii legale și profesionale, dar și companiilor mici și mijlocii. Activitatea mea a cuprins consiliere în marketing B2B, relații publice, strategie de comunicare și dezvoltare de afaceri în zona de servicii profesionale.

La eMAG, în perioada mai 2007 – noiembrie 2008, am fost responsabil cu relațiile publice. Aceasta a fost prima mea experiență ca manager, într-o companie antreprenorială, într-o industrie emergentă în România.

Am activat de asemenea pentru Vodafone timp de 3 ani, unde am fost redactorul de comunicare internă în departamentul de management al proceselor de afaceri. Această poziție mi-a oferit oportunitatea de a înţelege importanța resurselor umane și rolul esențial al programelor de formare și dezvoltare.

În perioada aprilie 2004 – aprilie 2007 am fost manager de loialitate pe piața de afaceri și consumatori. Această experiență corporativă mi-a oferit posibilitatea de a învăța foarte multe lucruri importante.

Ultima parte a experienței mele profesionale s-a desfășurat în jurnalism, pentru perioada mai 2002 – octombrie 2003, la Academia Cațavencu. La doar 20 de ani, am experimentat tot ceea ce presupune munca la un ziar în România: cercetare, propunere, documentare, interviuri, scrierea de articole de presă și editare. Cu toate că jurnalismul nu s-a dovedit a fi profesia potrivită pentru mine, experiența câștigată atunci a fost de neprețuit.