Ioana Ochi

Ioana OchiIoana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat cursurile Masterului de Drept Privat Aprofundat în cadrul aceleiaşi Universităţi.

În 2011, în derularea unui contract de bursă privată, a contribuit la asistarea unor clienţi care joacă roluri-cheie în sectorul energetic şi cel de telecomunicaţii din România. Ioana oferă consultanţă juridică în domenii precum dreptul societar, fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii şi contracte comerciale, precum şi în materie de asigurări, construcţii şi industrie.

Experienţa sa profesională recentă include şi asistarea unuia dintre cei mai mari producători de aluminiu din sud-estul Europei în renegocierea unui contract de furnizare de energie electrică şi în cadrul unei investigaţii demarate de Comisia Europeană cu privire la existenţa unui presupus ajutor de stat, redactarea de rapoarte de due diligence, precum şi asistarea clienţilor în activităţi societare care implică modificări ale actelor constitutive ale societăţilor şi formalităţi la Registrul Comerţului.

Ioana este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea a început în 2011 colaborarea cu una dintre primele 10 cele mai bine cotate societăţi de avocatură din România, în calitate de avocat stagiar.

În prezent, Ioana este avocat colaborator în cadrul societăţii profesionale de avocaţi Rizoiu & Poenaru.


:: Ioana Ochi este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]


Ultima actualizare a acestei pagini: 14 mai 2020