Ioana, de la ZRVP TAX are experiență de peste 15 ani în domeniul fiscal, din care 11 ani i-a petrecut în departamentul de impozite și taxe al unei companii Big Four.

De-a lungul carierei sale, Ioana a asistat un număr semnificativ de clienți în legătură cu identificarea și implementarea de soluții de planificare fiscală menite să genereze beneficii fiscale și să minimizeze expunerile fiscale. Proiectele au cuprins: revizuiri fiscale, întocmirea/revizuirea dosarului prețurilor de transfer, analiză de tip due-diligence, asistență privind fuziuni și divizări, structurare fiscală internațională etc.

De asemenea, Ioana a oferit asistență societăților în cadrul controalelor fiscale și în cadrul litigiilor fiscale și a susținut cursuri pentru clienți cu privire la interpretarea și aplicarea impozitelor directe și indirecte. Nu în ultimul rând, a susținut prezentări pe teme fiscale în cadrul diferitelor sesiuni de cursuri, seminarii și conferințe.

Ioana este membră în diferite asociații profesionale, cum ar fi Camera Consultanților Fiscali din România, Camera Auditorilor Financiari din România și Asociația Experților Contabili Certificați (ACCA) din Marea Britanie.