Ioan Viorel Danciu

Ioan Viorel Danciu

Scurt auto-prezentare:

Numele meu este Danciu Ioan Viorel si sunt licentiat in economie la ASE Bucuresti. Activez in mod exclusiv ca mediator din aprilie 2010, iar in acest moment indeplinesc si functia de presedinte al Asociatiei Mediatorilor Ardeleni.

Ca experienta profesionala anterioara profesiei de mediator, am lucrat vreme de aproape 20 de ani in domeniul financiar-bancar-asigurari in cadrul mai multor companii multinationale, unde am indeplinit si functii de middle management.

In aprilie 2015 se vor implini 5 ani de cand activez ca mediator si pot sa afirm ca experienta anterioara mi-a fost de real folos in aceasta profesie. Experienta castigata in profesia de mediator si succesul in acesta profesie, succes care nu este foarte facil, mi-a dat certitudinea ca ca ma aflu unde trebuie si mi se potriveste ce fac, profesia de mediator fiind o profesie de vocatie.

Sunt laureat al primei Gale de excelenta in mediere pentru “Manualul mediatorului de succes“, manual al carui autor sunt, compus si redactat in 2012.