Georgiana Stan


Georgiana este Senior Associate în departamentul Finance, Projects & Restructuring al biroului DLA Piper din București. Experiența ei acoperă o gamă largă de proiecte de natură bancară și financiară, concentrându-se în primul rând pe consilierea clienților cu privire la tranzacțiile de finanțare interne și transfrontaliere.

Georgiana asistă bănci și instituții financiare naționale și internaționale, precum și mari companii internaționale, în finanțări complexe, cum ar fi finanțarea de proiecte și finanțarea imobiliară. De-a lungul carierei sale, Georgiana a fost implicată în mai multe tranzacții principale de finanțare transfrontalieră și multijurisdicțională, inclusiv în sectorul energiei regenerabile, și a oferit asistenţă clienților cu privire la diverse probleme de reglementare bancară, împrumuturi corporative și restructurari.

Lucrând cu o varietate de clienți și sectoare, ea și-a consolidat și mai mult cunoștințele și expertiza în domeniul energetic, fiind implicată în numeroase tranzacții de finanțare (de proiecte), asistând în același timp creditori naționali și internaționali (ex, EBD, Erste Group Bank, Banca Comercială Română) și companii de vârf care operează în acest sector (ex. OMV Petrom, EDP Renewables).