Georgiana Ioana Havrileț– Cariera mea a debutat în anul 2010, în cadrul uneia dintre cele mai mari societăți de avocatură din Cluj Napoca.
– Stagiul și următorii ani de profesie ca avocat colaborator în cadrul societății au fost decisivi pentru formarea mea ca avocat penalist, acesta fiind și domeniul preferat de activitate. Am lucrat în multe dosare celebre ale acelor vremuri, având zile și nopți petrecute pe la instanțe, parchete ori în fața calculatorului.
– Începând cu anul 2014, activitatea mea s-a mutat în București, ca urmare a înființării Cabinetului individual de avocat în cadrul Baroului București.
– Din dorința de a oferi o gamă mai largă de servicii clienților din portofoliu, mi-am extins competențele profesionale treptat, prin dobândirea unor cunoștințe aprofundate și în alte arii de expertiză, complementare dreptului penal.
– Ca atare, în ultimii ani de activitate în cadrul Cabinetului de avocat, m-am specializat și pe zona de litigii, în domeniul imobiliar, consultanță juridică de business, în domeniul Dreptului Energiei și al Contenciosului Administrativ. Și în acest nou context au urmat numeroase dosare penale și civile, unele intens mediatizate în presă cu mize deosebit de importante.