Gabriel Albu


Gabriel Albu, alături de o echipă de avocați specializați în dreptul penal al afacerilor, cu background diversificat și competențe multidisciplinare și complementare aferente ramurii dreptului penal al afacerilor, a lansat casa de avocatură – ALBU-LEGAL.

Gabriel Albu a fost Asociat Fondator și Managing Partner Budușan, Albu & Asociații, cu experiență profesională vastă, începută în firme de avocatură multinaționale. Înainte de a se concentra pe practica de drept penal al afacerilor, Gabriel Albu a fost parte a unor firme de top precum Linklaters, CMS Cameron McKenna și Salans (în prezent, Dentons).

Gabriel Albu a gestionat cauze complexe, implicând acuzații de evaziune fiscală și fraudă împotriva finanțării UE, acuzații de corupție, de fraudă financiară, infracțiuni pe piața de capital și fraude privind achizițiile publice. Deține o solidă și diversă experiență în domeniul corporate, asistând și reprezintând un număr mare de companii și persoane fizice în proceduri penale complexe, aflate sub atât jurisdicția națională, și cu elemente internaționale.


:: Gabriel Albu este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Interviu JURIDICE.ro: Gabriel Albu: Dreptul penal al afacerilor este ramura care solicită gândirea „outside-the-box
:: Interviu JURIDICE.ro: Gabriel Albu: În avocatura penalistă contactul direct, atât cu clientul, cât și cu organele judiciare este esențial
:: Mențiuni în articole JURIDICE.ro [click aici pentru toate articolele]
:: Speaker la dezbaterile Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Participări la conferințele Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Participări la evenimente [click aici pentru evenimente]


Ultima actualizare a acestei pagini: 5 august 2021