Flavia Ioana Maier


Sunt absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj și avocat în Baroul Cluj din anul 1994. Începând cu anul 2010 am deținut funcția de consilier al baroului, iar în anul 2018 am devenit Decanul Baroului Cluj.

Sunt avocat pledant, activitatea mea profesională fiind centrată în principal pe domeniile dreptului civil, comercial și administrativ.
Din dorința de a împărtăși tinerilor valorile profesiei de avocat am participat în calitate de formator în cadrul programului Ab Academia ad Advocatum derulat prin Universitatea Babeș Bolyai. prin activități de tutoriat pentru studenții Facultății de Drept interesați să acceadă într-o carieră în avocatură.

Mai recent, m-am alăturat cu plăcere proiectului TAEJ pe segmentul vizând comunicarea interprofesională între magistrați și avocați, participând la seminariile de elaborare a Ghidului de bune practici privind relația sistemului judiciar cu celalate profesii juridice, în special avocați, având convingerea că experiența mea de peste 25 de ani în avocatură poate servi la identificarea cauzelor care au generat o breșă între profesii și la găsirea unor soluții de depășire a acestora.


:: Flavia Ioana Maier este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Mențiuni în articole JURIDICE.ro [click aici pentru toate articolele]
:: Interviu JURIDICE.ro: Flavia Maier: [Conștiința unui avocat înseamnă că ai făcut tot posibilul pentru a îndeplini profesionist și cu bună-credință mandatul încredințat]


Ultima actualizare a acestei pagini: 1 august 2022