Eleonora Udroiu


Informații de contact

+ 40 21 223 03 10
+ 40 31 824 27 00
udroiu@leroylaw.ro

Peste 13 ani de experienţă în domeniul dreptului energiei, al dreptului concurenței și al dreptului comercial.

A asistat actori importanți din sectorul energiei electrice atât în contextul unor operaţiuni de privatizare a unor societăţi din sectorul gazelor naturale si al energiei electrice, precum şi în probleme specifice de reglementare în domeniu.

A asistat companii internaţionale de renume într-o gamă largă de probleme de antitrust (acorduri orizontale/verticale, probleme specifice întreprinderilor care deţin o poziţie dominantă, s-a ocupat de cazuri majore de concentrări economice, etc), a redactat şi a revizuit diverse tipuri de contracte comerciale.

A fost implicată atât în cazuri la nivel naţional cât şi la nivel european şi a lucrat îndeaproape cu avocaţi corespondenţi din Bruxelles.

Proiecte recente

A reprezentat o importantă societate română care activează în sectorul energetic în cursul unei investigaţii desfăşurate de Comisia Europeană – Direcţia Generală Concurenţă.

A asistat şi reprezentat un important grup român care operează în sectorul distribuției şi furnizării de gaze naturale în zona de Sud-est a României într-o serie de litigii împotriva Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), în legătură cu preţurile şi tarifele reglementate.

A asistat unul dintre cei mai mari operatori internaţionali de telefonie, precum şi o importantă societate internaţională din domeniul asigurărilor cu procedurile de control al fuziunii în România, referitoare la dobândirea controlului comun, asupra unei companii franceze activă în sectorul bancar.

Domenii de activitate
Dreptul Concurenței & Distribuție și Protecția Consumatorilor / Dreptul Proprietăţii Intelectuale & Protecția Datelor Personale