Rotari Dumitru

Dumitru Rotari

Co-founder – Avocat Titular la Stoian și Rotari

Domnul Rotari Dumitru este licențiat în drept al Facultății de Drept din cadrul Universității din București, precum și master în Dreptul Afacerilor, din cadrul aceleiași instituții de învățământ. Domnul Rotari este membru al Baroului București și a asistat în calitate de avocat diverși clienți în raporturile lor cu autoritățile publice romane (Oficiul Registrului Comerțului, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Casa Națională de Pensii Publice, Autoritatea Națională pentru Cetățenie, etc.)
Domnul avocat Rotari a dobândit de-a lungul anilor de practică o vastă experiență în domenii ca: consultanța în contracte comerciale, drept societar (Corporate Law), proprietate industriala și drepturi de autor. A fost implicat în proiecte complexe de fuziuni divizări a unor agenți economici cu influențe importante pe piața afacerilor din Romania.
Domnul Rotari excelează în activitatea de consultanță ce vizează redactarea, modificarea și revizuirea contractelor având ca obiect închirierea de spații comerciale, prestări servicii sau barter, contracte de vânzare, de novație, de sponsorizare, etc., precum și a actelor adiționale aferente.
Experiența bogată a domnului avocat se reflecta cu precădere în abilitatea de tehnoredactare a documentelor statutare ale unei persoane juridice (societăți, asociații, fundații, etc.), reușind de fiecare data să cuprindă necesitățile clientului.
În cadrul colaborărilor cu doua firme de avocatură de renume din București domnului avocat Rotari i-au fost delegate atribuții de supraveghere și control direct asupra relației cu Oficiul National al Registrului Comerțului și cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.
Nu în ultimul rând, în completarea certelor calități de avocat de business domnul avocat Rotari Dumitru a reprezentat cu profesionalism clienții și în fața instanțelor de judecată.

Informații de contact
+40 74 05 75 881 | +40 74 03 86 493
office@stoian-rotari.ro