Doamna avocat Olac este absolventa a Universitatii din Bucuresti – Facultatea de Drept – si este membra a Baroului Bucuresti din anul 2000. De asemenea, doamna avocat Olac a absolvit cursuri postuniversitare de specializare in „Drept privat” in cadrul aceleiasi facultati, precum si masteratul in „Economia proprietatilor imobiliare”.

Doamna avocat Olac este in special recunoscuta pentru activitatea sa in cazuri dificile privitoare la divort si custodia minorilor, pentru calitatile de comunicator si negociator eficient, precum si pentru abilitatea de a gasi solutii practice de rezolvare a litigiilor de partaj judiciar.

Doamna avocat Olac a fondat in urma cu 8 ani o societate de avocatură specializată în dreptul familiei, este autor a zeci de articole de specialitate în domeniu și este co-autor al primului proiect de lege care reglementează alienarea parentală din România.

In prezent, doamna avocat Olac gestioneaza in mod direct cele mai complexe cazuri ale casei de avocatura, precum cereri de exercitare exclusiva a autoritatii parintesti, de modificare a masurilor luate cu privire la minor, de conflicte de paternitate, precum si cazuri de rapire internationala de copii.


:: Membru JURIDICE.ro
:: Autor de articole publicate pe JURIDICE.ro
:: Mențiuni în articole JURIDICE.ro
:: Speaker la evenimentele Societății de Științe Juridice
:: Interviu JURIDICE.ro: Diana-Iulia Olac: [Mi-am dorit întotdeauna Consiliul să fie aproape de avocați, de profesie]


Ultima actualizare a acestei pagini: 20 februarie 2023