Diana Carmen TINCA s-a alaturat echipei Sora & Asociatii dupa ce activat ca si consilier juridic si apoi ca si avocat asociat in cateva societati de consultanta sau de avocatura din domeniul dreptului civil si comercial. In consecinta, Diana Carmen TINCA si-a conturat experienta in principal in domeniul dreptului civil si comercial, al executarii silite, al achizitiilor publice si al dreptului imobiliar.

Avocat Diana Carmen TINCA detine experienta relevanta in domeniul litigiilor si arbitrajului raportat la domeniile mentionate mai sus.

Diana Carmen TINCA este o avocata dedicata profesiei, pasionata de fiecare caz abordat si extrem de determinata in obtinerea rezultatului pe care il urmareste.

Are experienta negocierilor contractuale in domeniul imobiliar, dar si in domeniul realizarii de intelegeri intre asociatii unei actuale sau viitoare societati comerciale. Aceste  experiente o aduc aproape si de domeniul specializat al inregistrarilor la registrul comertului, dar si la cartea funciara, impreuna cu toata procedura litigioasa aferenta acestor domenii.

Avocat Diana Carmen TINCA a lucrat si in domeniul dreptului familiei unde s-a dedicat apararii drepturilor minorilor, in principal, dar si pentru protejarea drepturilor oricaruia dintre soti in relatiile din interiorul, dar si din afara casatoriei.

Diana a terminat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti. De asemenea, a urmat si cursurile de master in cadrul aceleasi facultati, in domeniul Stiintelor Penale.

Este membru al Baroului Bucuresti.

Diana Carmen TINCA vorbeste limbile engleza, spaniola si franceza.