Daniela Bunea

Daniela BuneaCabinetul de avocat Daniela Bunea realizeaza servicii de consultanta, informare legislativa, reprezentare juridica in fata oricaror instante si institutii administrative, prezentand solutii eficiente in raporturile cu institutii publice, institutii financiar-bancare, partenerii de afaceri, instantele de judecata etc.

Domeniile de activitate ale Cabinetului de avocat sunt: dreptul civil si proprietate intelectuala, drept administrativ-fiscal, drept societar/comercial, achizitiile publice, dreptul muncii, procedura insolventei.

Va propunem ca inainte de a va asuma obligatii, de a demara proceduri, actiuni in instanta si de a semna contracte, sa aveti asistenta si coordonarea unui profesionist al dreptului, avand in vedere  dictonul latin Nemo auditur propriam turpitudinem allegans  ( nimeni nu poate invoca propria culpa…sau nestiinta).

Cabinetul de avocat  Daniela Bunea va acorda tot sprijinul si indrumarea pentru negocierea si obtinerea celor mai bune solutii in concordanta cu exigentele  legislatiei  si  practicii judiciare, in demersurile juridice civile si comerciale.