Avocați, Drept comercial


Dan Paulopol-Necula

Dan Paulopol Necula

Dan Paulopol-Necula este fondatorul PAULOPOL ATTORNEYS & COUNSELORS.

Este membru al Baroului din București și practică dreptul de 19 ani. Este de asemenea, practician în insolvență, membru al Uniunii Naționale al Practicienilor în Insolvență.

Experiența sa profesională cuprinde o gamă largă de tranzacții comerciale, atât la nivel național, cât și internațional, de la investiții de capital, fuziuni și achiziții până la mari proiecte de privatizare.

Dan Paulopol-Necula a consiliat clienți în proiecte complexe care au inclus, dincolo de aspectele strict juridice, aspecte sociale și economice de mare importanță pentru dezvoltarea pieței din România, asumându-și dincolo de atribuțiile de avocat, rolul de comunicator și negociator cu instituțiile locale și guvernamentale – factorii de decizie.

În decursul celor 19 ani de activitate profesională, Dan Paulopol-Necula a dobândit experiență și know-how internațional, precum și o foarte bună cunoaștere a caracteristicilor mediului de afaceri și legislativ național și european. Ca avocat senior, specializat în domeniul corporatist și comercial, Dl. Paulopol-Necula este în măsură să ofere clienților săi servicii juridice creative, orientate spre rezultat practic și adaptate particularităților fiecăruia dintre clienți.